Forårsmøde i Gassum Aktivitetshus, fredag den 5. april kl. 19.00

Matador i ord og toner

– Et koncertforedrag ved ”Toner af Guld”

Toner af Guld, består af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær – en klassisk sopran og en klaverspillende bedemand. Musikken, der indgår i Matador, er et relativt uudforsket område, som Toner af Guld med stor entusiasme har kastet sig over. Tidens toner med Marguerite Viby, Leo Mathiesen, Lulu Ziegler og Ib Schønberg understreger stemninger af glæde, vemod, munterhed og drama. Det samme gør Rø- des bryllups-optræden, de tyske soldaters traurige lieder samt indslag på Postgaarden af finkulturel karakter. Toner af Guld guider publikum på en musikalsk tidsrejse fra 1929-1947, hvor genrerne er bredt repræsenteret med alt fra operette til revyviser og jazz. Numrene bindes sammen af små fortællinger om TV-succesen, musikken og perioden, og de integrerede fællessange afrundes på festlig vis af Konsulinde Holms sølvbryllupspoesi på ”Sølvstænk i det gyldne hår”. Der vil som sædvanlig ved disse fredagsarrangementer være lidt snitter og vin at styrke sig på i pausen.

Asferg Kirke søndag d. 28. april kl. 19.30. Påskekoncert med Duo Danica

Telemann, Buxtehude, Satie, Langlais, samt danske påskesalmer.

Duo Danica, der består af solooboist i Aarhus Symfoniorkester Merete Hoffmann og Organist og Kantor Asger Troelsen har ved flere tidligere lejligheder besøgt Asferg Kirke.

Spentrup-Gassum kirkekor

Interesserede piger og drenge (min. 12 år) kan henvende sig til organist Mogens Kjærgreen og få nærmere oplysning om løn m.v.

Ring (eller send sms) til: 40 82 31 03

Spentrup Sommerfest

I samarbejde med Spentrup IF’s Sommerfest inviterer Spentrup Kirke til legestue for byens mindste og søndags koncert for familier og alle andre, der har lyst.

Musikalske legestuer fredag d. 24. maj i Spentrup Kirke. Organist, sanger og præster inviterer til Musikalske legestuer for de mindste:

Spentrup Kirke kl. 9.00:
Her er dagplejere, forældre, bedsteforældre o.a. inviteret med de allermindste til musik, sang, leg og fortælling.

Spentrup Kirke kl. 10.00:
Her er børnehaver, forældre, bedsteforældre o.a. inviteret med de lidt større (førskolebørn) til musik, sang, leg og fortælling.

Søndag d. 26. maj kl. 16.00:
Vellyd ved Cellist Ida Johanne i Spentrup Præstegårdshave (eller i kirken, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter).

Mød cellisten, og cyklisten Ida Riegels på hendes koncerttur på cykel fra København til Skagen. Undervejs giver Ida Riegels 30 koncerter, og et af stederne på turen er Spentrup Præstegårdshave, hvor Ida spiller koncert på sin selvbyggede cello og fortæller om musikken og livet som omrejsende musiker. Følg med på Idas tur gennem Danmark på bloggen “500 km Cello”: www.ida-riegels. dk/500-km-cello-danmark. Det er gratis at høre og møde Ida i Præstegårdshaven søndag eftermiddag kl. 16.00. Der er plads til publikum i alle aldre, - er vejret godt, så tag et tæppe med. Ida Riegels sørger for den smukkeste musik og spændende fortællinger fra cykel- og musiklivet på landevejene.