Et hjertesuk

Graver Per Thaudal har lagt følgende opslag på Asferg Borgerforenings Facebook side: Et lille hjertesuk fra graveren... når I besøger jeres gravsteder på kirkegården og evt. skifter buketter ud så hæld venligst ikke det gamle sure vand ud på hække eller andre planter eller blomster... planterne får grimme pletter/skader og går i værste fald ud - hæld hellere det gamle vand ud på ral-gangen, der kan det allerhøjest (med lidt held) slå en tot ukrudt ihjel... og husk også - ikke vande oven på planterne i middagsheden, vand så vidt muligt kun på jorden ind under planterne - en vanddråbe kan virke som et brændglas i den stærke sol - vi kæmper det bedste vi har lært i forvejen med at holde det pænt i tørken :-) kh Per Thaudal.

Asferg Menighedsråd