søndag06jan2019

Hellig Tre Kongers koncert i Gassum kirke

søndag06jan2019 kl. 19:00 - 20:00


Hadsund kirkekor og Barkmann/ Iversen duo
Man behøver ikke at se X-Factor for at høre talentfulde sangere. Vi får besøg af 5 meget talentfulde unge san- gere, som udgør Hadsund kirkekor. Koret laver koncert sammen med Barkmann/Iversen Duo. Giv jer selv den oplevelse at opleve de unge talenter sammen med to erfarne musikere.
De fem piger i Hadsund kirkekor har sunget sammen, siden de var helt små. Koret er på usædvanlig højt niveau for et ungdomskor. De synger engle-rent.
Barkmann/Iversen duo er Mimi Barkmann på saxofon og fløjte og Lisbeth Eilrich Iversen på klaver. Duoen spiller melodisk musik, og de er kendt for udadvendte koncerter, hvor der bliver lagt vægt på en levende kontakt med publikum.
Mimi Barkmann bor i Hadsund, hvor hun udover at være musiker, dirigerer Hadsund skoleorkester. Hun spiller i Nordkraft Big Band og har i mange år spillet i Randers Big Band, og var med på deres jubilæumstur med Thomas Eje i 2016.
Lisbeth Eilrich Iversen er organist og korleder i Sct. Clemens kirke i Randers og er desuden underviser på Det jyske Musikkonservatorium.
Kendte sange
Til koncerten vil der blive spillet kendte og elskede sange som Amazing grace, Solen er så rød, mor og Det er hvidt herude. Der vil være et par overraskelser i ærmet med et par spritnye, stemningsfulde arrangementer af to Depeche Mode numre.
Kom til koncert i Gassum Kirke og start det nye år med en dejlig musikalsk oplevelse!
Efter koncerten i kirken fortsætter vi med kaffebord i Aktivitetshuset. (Kaffebord Kr. 20,-).